Resultaten voor open makelaars funda

open makelaars funda
Home Pieter van der Plas Makelaar voor Almere.
Door ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. wordt onze kennis ook nog jaarlijks bijgewerkt en maken wij via NVM gebruik van alle moderne communicatiemiddelen, zoals onder andere een uitgebreide presentatie van uw woning op www.funda.nl. Wij hebben bewust gekozen voor een klein en betrokken team van enthousiaste en professionele medewerkers met korte lijnen tot gevolg. U krijgt niet steeds met verschillende mensen te maken, iedereen is goed op de hoogte en zet zich in voor de verkoop van uw huis. 100% aandacht voor u en uw huis. Ook flexibiliteit is in mijn ogen belangrijk als u op zoek bent naar een actieve makelaar. Bij de verkoop doen wij geen onpersoonlijke open huizen, maar plannen wij gewoon bezichtigingen op afspraak.
Makelaar Tiel Rozenhage Makelaardij Tiel.
Bedrijfspand verkopen of verhuren. Vrijblijvende zoekopdracht bedrijfspand. 0344 67 35 67. 2 onder 1 kap woning. Half vrijstaande woning. Bedrijfspand kopen of huren. Bedrijfspand verkopen of verhuren. Vrijblijvende zoekopdracht bedrijfspand. Makelaar Tiel Rozenhage Makelaardij. Enthousiast, realistisch ervaren. Bij Rozenhage Makelaars in Tiel zit ontzorgen in het bloed. De klant staat bij makelaar Tiel altijd centraal. En dat al sinds 1974. Wij combineren een enorme schat aan ervaring met de drive om de wensen van onze klanten voorop te stellen. Elke dag weer. Onze makelaars hebben hart voor de zaak en kennen de regio als geen ander. Wij houden onze klanten op de hoogte van de stand van zaken, adviseren en denken mee. Wij zijn daarin open en eerlijk.
Digimakelaars NVM internetmakelaar online makelaar zelf verkopen.
Uw gegevens kunnen ook worden gebruikt.: om uw object bij het publiek onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld op Funda, op de website van ons makelaarskantoor of in verkoopbrochures. om taxaties en andere waardebepalingen uit voeren uw object wordt alleen als referentiepand gebruikt. voor het uitvoeren van analyses en rapportages zodat ons makelaarskantoor de dienstverlening kan verbeteren. voor het toezenden van informatie over producten en diensten van ons makelaarskantoor; als u zich hiervoor wilt afmelden dan kunt u hiervoor contact opnemen met ons. U bent op zoek naar een andere object. Wanneer u ons makelaarskantoor inschakelt bij de aankoop of huur van een object of een bezichtiging doet bij een object.
NVM Open Huizen Dag: doe mee! Makelaarsland.
Mensen die huizen bekijken stippelen vaak een open huizen route uit via funda en zo vergroot je de kans dat zij ook jouw woning bezichtigen! Omdat er ontzettend veel huizen te koop staan, is het soms lastig voor verkopers om er op funda bovenuit te steken.
mee doen aan de NVM open huizen dag Zelf uw huis verkopen via e-makelaar.
Los van de landelijke NVM Open Huizen Dag kunt u uiteraard zelf ook een Open Huis organiseren. Zowel b ij deelname aan de Landelijke Open Huizen Dag als bij een individueel georganiseerde Open Huis, krijgt u een melding bij uw advertentie op Funda.
Home Staete Makelaars.
Drunen, s-Hertogenbosch en Boxtel. Makelaars, financieel adviseurs. maar ook marketeers en juristen. Werken bij Staete? Zie wat wij kunnen betekenen bij de verkoop van een woning en bekijk ons aanbod van koopwoningen in de regio's: s-Hertogenbosch, Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Sint-Michielsgestel en Boxtel. Ga naar Wonen. Staete heeft jarenlang ervaring met kopers van Nieuwbouw. Staete verkocht en verkoopt projecten voor vele projectontwikkelaars in een grote regio van Waalwijk tot voorbij s-Hertogenbosch. Ga naar Nieuwbouw. Bij een taxatie is het van belang dat je een juist inzicht krijgt in de waarde van jouw woning. Er kunnen meerdere redenen zijn, waarvoor je een taxatie nodig hebt. Bij ons ben je voor iedere taxatie aan het juiste adres. Ga naar Taxaties. Op basis van jouw wensen en situatie selecteren de ervaren en onafhankelijke financieel adviseurs van Staete dé hypotheek die het beste bij je past. Ga naar Hypotheken. Wat is het heerlijk, om samen met een team mensen die een frisse kijk hebben op het geheel en bovendien professioneel werken, je huis te gaan verkopen. Verkoper Berkenlaan 135. Beter geïnformeerd dan Funda?
Open makelaars Nijmegen te Nijmegen Informatie over de dienstverlener.
Open makelaars Nijmegen. Bel ons niet als u een traditionele makelaar zoekt! Maar bent u in voor een originele, creatieve aanpak, dan maken we graag kennis met u. Open Makelaars is de Meer voor minder makelaar. Onze aanpak is alles behalve traditioneel.
Makelaar Doesburg HoogKamp Makelaars.
6981 CP Doesburg. Contre Escarpe 6. 6981 BV Doesburg. 6982 DJ Doesburg. 6983 BD Doesburg. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Hoe wij werken! 6981 CL Doesburg. Copyright HoogKamp Makelaars 2018-2019 Disclaimer Privacy Contact.
Te koop aanbod: huizen te koop en koopwoningen.
Geplaatst: 2 uur en 54 minuten geleden. 4043 JJ Opheusden Deze keurig onderhouden vrijstaande woning met berging en besloten tuin op het zuiden, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is gelegen op een unieke locatie aan de rand van het dorp en nabij.
033-465 2602 Makelaar Amersfoort Drenth Makelaars.
Toggle navigation Home. Wie is wie. 033 465 2602. Welkom bij Drenth Makelaars! Als u uw woning verkoopt met Drenth, krijgt u meer geld voor uw woning en verkoopt u bovendien sneller, dan als u verkoopt zonder Drenth. Afspraak maken Of bel nu 033 465 2602. Welkom bij Drenth Makelaars Makelaar in Amersfoort. Drenth Makelaars is de makelaar in Amersfoort voor het verkopen en kopen van uw huis of appartement. Bent u opzoek naar een woonhuis, appartement of toch iets anders? Kijk dan in ons complete aanbod! Bekijk het complete aanbod. Verhuurd: Woestijgerweg 135C, 3817SE Amersfoort 525, /mnd Bekijk details. Verhuurd: Spoorstraat 1-2, 3811MN Amersfoort 600, /mnd Bekijk details.
Open Makelaars: nieuwkomer met een persoonlijke touch Vastgoed actueel.
Klanten betalen voor de presentatie op Funda en alles eromheen, mijn verkoopactiviteiten als makelaar en de courtage. Uitbreidingsplannen heeft Van der Sanden niet. Mijn belangrijkste ambitie is gelukkig zijn. Tot nu toe heb ik ontzettend veel plezier mijn werk, dat wil ik graag zo houden. Daarom wil ik geen mensen in dienst nemen. Dan zou ik van Open Makelaars liever een Open Source-platform willen maken, mits dit bijdraagt aan mijn persoonlijke geluk en dat van de klant.
Home Familie Beekhuizen Makelaardij.
Familie Beekhuizen introduceert Settle. Familie Beekhuizen lanceert dating-app voor huizen Aan de vooravond van de NVM Open Huizen Dag lanceert Familie Beekhuizen een app waarmee gebruikers eenvoudig door het huizenaanbod kunnen swipen. Swipen Sinds vandaag is de app Settle te downloaden. Deze app is vergelijkbaar met een dating-app, maar in plaats van personen krijg je huizen te zien, met. Nieuw bij de familie. Mace Dolron is bevlogen en enthousiast. Probeert elke dag om te bereiken en te delen. Met haar enthousiasme en kennis neemt zij je mee naar oplossingen en doelen. Dit op kantoor of aan de koffietafel. Binnenkort te koop Dijkmanzoet 96 Tiel. NIEUW IN DE VERKOOP! Dijkmanzoet 96 Tiel Binnenkort bij ons in de verkoop Wees er dus snel bij! Wil je graag als eerste al ons nieuwe aanbod per e-mail ontvangen? Abonneer je dan hier op deze speciale service. Blijf op de hoogte van ons aanbod en ons kantoor. Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er uitstekend gecommuniceerd. Een hechte familie van specialisten. In 1993 startte onze moeder, schoonmoeder en tante Heleen van Vessem Beekhuizen als een van de eerste vrouwelijke makelaars vol inzet en overgave haar eigen makelaarskantoor.

Contacteer ons