Resultaten voor makelaars die huizen opkopen

makelaars die huizen opkopen
Opkopers koopwoning Radar.
Geef hier jouw mening. Zoek Uitgebreid zoeken. Eerst ongelezen bericht 15 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 5 Lid geworden op: 10 apr 2011 1244.: Ongelezen bericht door AMST 10 apr 2011 1247.: Weet iemand een makelaar die voor een eerlijke prijs je woning wil opkopen? Dus niet iemand die een woning van 250.000 voor minder dan twee ton wel wil opkopen? Of is dat Utopia? Berichten: 7410 Lid geworden op: 03 nov 2010 1349.: Re: Opkopers koopwoning. Ongelezen bericht door GJvdZ 10 apr 2011 1258.: Dat gebeurt inderdaad alleen in Utopia. En het is ook wel logisch. De opkoper neemt het risico over van de huidige eigenaar. En risico's' kosten geld. De verkoper is in ieder geval wel van de last van het onverkochte huis af tenzij je natuurlijk een hypotheekschuld hebt die hoger is dan de waarde van het huis.
Je huis gegarandeerd verkopen doe je bij Woninggarantplan.nl.
Vanwege drukke werkzaamheden geen tijd voor alle zaken die komen kijken bij het verkopen van een woning. Zoekend naar andere mogelijkheden dan via makelaar mijn benedenwoning te koop te zetten kwam ik in contact met dhr. Ruijs van het Woninggarantplan. Binnen enkele weken was alles geregeld en naar volledige tevredenheid mag ik zeggen. Een aangename manier van mijn huis verkopen; zeer fijne communicatie en afstemming erg flexibel. De ideale oplossing voor mij. Ik wil jullie nog even ontzettend bedanken voor hoe alles gelopen en geregeld is! Jullie nemen een hoop kopzorgen weg. Omdat mijn huis al 5 jaar te koop stond en ik al 3 makelaars gehad had, ben ik op zoek gegaan naar een andere manier.
Wij kopen woningen aan en verhuren deze weer terug.
Woningen die wij zelf niet direct aankopen bemiddelen wij tussen particuliere woningbezitters en woning investeerders op onze online Borgplaats, in beginsel anoniem, dus zonder foto of locatie. Uw persoonsgegevens en woonadres blijven altijd vertrouwelijk. Plaatsing op Borgplaats is altijd kosteloos, volledig vrijblijvend en volgens uw specificaties. Voor deskundigen op het gebied van wonen en zorg, makelaars en financiƫle planners staan wij altijd open voor netwerkvorming en samenwerking.
Wat geeft een opkoper voor mijn huis? Lees hier de uitleg.
Exact in geld is deze vraag niet te beantwoorden. Bovendien heeft elke opkoper zijn eigenstrategie en opkoopbeleid. Vandaar dat u hier het antwoord krijgt vanuit de visie van een gerenommeerde vastgoed onderneming, Voesenek Vastgoed in Breda Teteringen. Wij zullen met het bod dat we doen altijd wat onder de marktprijs zitten. Dat is heel realistisch en eerlijk en wel om de volgende redenen.: Wij kopen uw huis direct en u ontvangt het overeengekomen bedrag, nadat de overeenkomst de notaris gepasseerd heeft, ook direct. Neemt u voorts alle kosten, zorgen en tijd in gedachten die in het eerste deel van deze beantwoording zijn beschreven.
De goedkoopste huizen van Nederland opknappertje van 270 vierkante meter voor slechts. 30 duizend.
Foto Woonaccent Makelaars Emmeloord. Aan de Lange Omgang in Bant, een van de kleinste maar mooiste dorpen van de Noordoostpolder, ligt een object voor een echte klusser! Volgens de omschrijving zelfs een buitenkasje dat je niet moet laten lopen. En dat voor maar 85.000 euro. Een in 1961 gebouwde eengezinswoning van 125 vierkante meter met twee verdiepingen en een perceeloppervlakte van 169 vierkante meter. Gedeeltelijk dubbel glas, een voorlopig energielabel E, dakisolatie en CV. Nabijgelegen recreatiemogelijkheden, goede verbindingen zoals een directe aansluiting op de A6 en een actief verenigingsleven. Google Street View. In Den Helder is een woning die wel wat aandacht en modernisering nodig heeft maar die alle mogelijkheden biedt om een eigen draai aan het geheel te geven. Nabij het vernieuwde centrum, in de buurt van voorzieningen en in een straat met leuke en gezellige huizen.
Tips huis verkopen Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht RVL Makelaars.
Als u dan ook nog vraagt aan uw vrienden om uw bericht te delen via hun eigen netwerk, dan zien nog meer mensen dat uw woning te koop staat. Bent u actief op meerdere sociale netwerken, overweeg dan om uw verkoopinformatie op al die sociale netwerken te delen. Bij Rosenberg Van Leusden Makelaars zetten wij al onze woningen op de volgende sociale netwerken; Facebook, Twitter, Linkedin, Google en Instagram.
Home Bagro Vastgoed: Bagro Vastgoed.
Snelle betaling mogelijk. Geen makelaars en notariskosten. Ook als uw woning al bij de makelaar te koop staat. Meer informatie Direct uw huis verkopen. Uw huis direct en zonder zorgen verkopen? Bagro Vastgoed koopt uw huis! Er zijn tal van redenen waarom het op een zeker moment gewenst is, of zelfs noodzakelijk, dat een huis snel verkocht wordt. Denk hierbij onder andere aan een verhuizing vanwege ander werk, vertrek naar een verzorgingstehuis, een scheiding, problemen met een hypotheekbank, etc. Daarnaast zijn er ook nog genoeg mensen die gewoon snel, zonder poespas en zonder zorgen, hun woning direct willen verkopen.
Huis snel verkopen De Huizenbank.
Als u een positieve aanbeveling doet voor uw makelaar, is De Huizenbank genegen om de doorverkoop van het object aan die makelaar te gunnen. Kent u iemand die zijn huis. snel wil verkopen? Tip een kennis. Ook interessant voor makelaars. Bent u zelf makelaar en heeft u huizen waar geen beweging in zit?
Vakantiehuiswinkel: Recreatiewoning te koop in Nederland.
U BENT OP ZOEK. Plaats uw zoekopdracht. Hieronder staan de drie soorten recreatiewoningen die worden aangeboden op Vakantiehuiswinkel.nl. Wij hebben aanbod van particulieren en parken. Daarnaast hebben wij ons eigen aanbod. Aanbod van particulieren. Aanbod van parken. Verkoop via makelaars.
KOOP MIJN PAND Huis verkopen in Utrecht of omgeving.
We bekijken met u samen de situatie, kopen uw pand en nemen daarna de tijd om met ons team alles in orde te maken en een toekomstbestendige nieuwe situatie te creƫren. Koop Mijn Pand in Utrecht koopt. in Utrecht stad, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Maarssen, De Bilt, Bilthoven.: Boven en benedenwoningen. Huizen die gesplitst kunnen worden.
Makelaar Nijmegen Uw woning snel verkocht via de notaris.
Geen gedoe met courtage van de makelaar of advertentiekosten. Bij Jehuismakkelijkverkopen.nl bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Dubbele woonlasten voorkomen? Dan is uw huis verkopen aan een opkoper de oplossing. De verkoop is snel geregeld. U wilt uw woning snel verkopen? Zodra u akkoord gaat met het netto bod dat onze vastgoedkoper uitbrengt op uw woning, zetten wij het koopproces in gang. Wij dragen er zorg voor dat de koopakte wordt opgesteld. Vervolgens maken wij een afspraak bij de notaris. Via ons kunt u uw huis binnen een week verkopen. Jehuismakkelijkverkopen.nl is gevestigd in Nijmegen, maar heeft een landelijke dekking. Snel je huis verkopen is via ons in heel Nederland mogelijk. Wij kopen zelf geen vastgoed maar besteden dit uit aan onze kundige en ervaren vastgoedpartner die ons compenseert. Onze service is voor u als verkopende partij dus gegarandeerd 100% kosteloos en vrijblijvend. Wij brengen u geheel vrijblijvend in contact met de kopende partij.
VDN Vastgoed Snel huis verkopen Woning opkoper VDN Vastgoed.
Geen makelaars notariskosten.; Oplevering kan op het door u gewenste moment. Maak een afspraak met VDN Vastgoed. VDN Vastgoed is uw betrouwbare en betrokken partij, gespecialiseerd in de directe aan en verkoop van onroerende zaken in heel Nederland. Wij verkopen in slechts drie stappen uw huis; u hoeft enkel de eerste stap te zetten: neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of mail en maak een afspraak! Vervolgens zullen wij uw aanvraag beoordelen en ontvangt u binnen twee werkdagen een bieding op uw woning. Laat uw huis opkopen door VDN Vastgoed en voorkom gedoe.

Contacteer ons