Meer resultaten voor dk makelaars

dk makelaars
DK Taxaties. Voor vastgoedtaxaties van waarde!
DK Taxaties heeft ervaren taxateurs die zijn ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs NRVT. Verder zijn onze taxateurs onder andere lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, het Royal Institution of Chartered Surveyors RICS en Tegova REV. De taxaties worden uitgevoerd in overeenstemming met de geldende taxatiestandaarden IVS/EVS. Wij onderschrijven de volgende fundamentele beginselen.: Objectiviteit en onafhankelijkheid. Zorgvuldigheid en transparantie. Wilt u weten wat DK Taxaties voor u kan betekenen of wilt u een offerte ontvangen voor een taxatie, neem dan contact met ons op. Vossenstraat 6 Rozet Centre 6811 JL Arnhem.
DK Makelaars Ruimtekoers.
Lezingen en workshops over de toekomst van onze stad op leegstaande, unieke locaties in het centrum van Arnhem. DK Makelaars is in de regio Arnhem actief op het gebied van de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed, zoals winkels, kantoren, bedrijfspanden en bouwgrond.
Welkom Strijbosch Thunnissen Makelaars.
Ieder huis en iedere verkoop zijn uniek. Welkom bij Strijbosch Thunnissen Makelaars. Strijbosch Thunnissen Makelaars is een gerenommeerd full service kantoor in de regio Arnhem-Nijmegen. Met een team van ruim 50 enthousiaste professionals zijn wij actief binnen alle facetten van de makelaardij: makelaar, bedrijfsmakelaar, verhuurmakelaar, hypotheekadviseur, nieuwbouwspecialist, taxateur en meer.
Memorise heeft gewerkt voor Memorise Reclamebureau Ede.
Van de Meent Infra. Van Deelen Timmer en Metselbedr. Van Delen Auto's.' Van der Wiel optiek. Van der Zandt keuken-interieur BV. Van Egten Loonadvies. Van Geresteijn Loonbedrijf B.V. Van Harten Machinebouw B.V. Van Harten Stucadoors. Van Putten Van Apeldoorn Notarissen.
Diverse opdrachten voor DK Makelaars SignMatch.
Diverse opdrachten voor DK Makelaars. Voor DK Makelaars hebben wij verschillende uitingen aangebracht in Arnhem en Duiven. Hieraan is goed te zien dat iedere locatie vraagt om een andere aanpak. Zo plaatsten we een projectbord op staanders aan de Corridor in Duiven, een enkelbord op staanders aan de Ringoven in Arnhem en raamstickers aan de Looierstraat in Arnhem.
DK Makelaars uit Arnhem neemt Franke over Overig gelderlander.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Alarm. Pijlen. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore.
Maas en Waal. Oss, Uden e.o. Tour de France. DK Makelaars uit Arnhem neemt Franke over. VELP DK Makelaars, een Arnhemse bedrijfsmakelaar, neemt Franke Makelaars in Velp over, een woningmakelaar. Door onze verslaggever 22-02-13, 1028: Laatste update: 13-03-17, 2239: Bron: degelderlander. Delen per e-mail. Stuur mij een kopie. DK Makelaars wil een woningtak opzetten. Het gaat alleen om de opdrachtenportefeuille en de naam van het bedrijf. Sandra van der Aa-van de Wetering, die nu nog werkzaam is bij Hendriks Makelaardij in Arnhem wordt mede-eigenaar. Zij wordt verantwoordelijk voor de woningtak van DK Makelaars. Franke Makelaars, een 66 jaar oud familiebedrijf, is begin februari failliet verklaard. Volgens curator Hans Wiggers ligt de oorzaak in de stagnerende woningmarkt. DK Makelaars blijft onder de naam Franke werken. Voorlopig vanuit de vestiging aan de Velperweg in Arnhem. Maar" we willen een kantoor in Velp openen. Wel kleiner dan de huidige vestiging van Franke Makelaars aan de Hoofdstraat, zegt Hans-Robert van der Doe van DK Makelaars. Verder in het nieuws. Fotogalerij Stuur de favoriete foto van je huisdier!
Bedrijf in regio arnhem-nijmegen DK Makelaars.
Dit kunt u doen door op de link in uw bevestigings e-mail te klikken. Mocht u de e-mail opnieuw willen ontvangen klik dan hier. Zelf aanbod plaatsen. Zelf een zoekopdracht plaatsen. Mijn aanbod advertentie. 6811 JL Arnhem. 538 m 2.
Van een tijdelijke antikraak oplossing naar reguliere huur Ad Hoc.
Ad Hoc Beheer brengt, in samenwerking met DK Makelaars, verhuurtransactie in Arnhem tot stand. Den Haag, 29 augustus. Ad Hoc Beheer brengt, in samenwerking met DK Makelaars, verhuurtransactie in Arnhem tot stand. Vanaf 2015 heeft Ad Hoc Beheer de Simon Stevinweg 20 in Arnhem middels bruikleen in beheer gehad.
Menno de Boer naar DK Makelaars Vastgoedmarkt.
Menno de Boer naar DK Makelaars. Menno de Boer is per 1 september in dienst getreden van DK Makelaars. De Boer is lid van NVM-Business, ingeschreven bij Stichting VastgoedCert in het register bedrijfsmatig vastgoed en al enige jaren actief in de regio Arnhem als bedrijfsmakelaar.
DK Makelaars Velp B.V. Oozo.nl.
is gevestigd op Velperweg 82 te Arnhem en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 57525250 en is gelegen in Plattenburg in de gemeente Arnhem. Bij DK Makelaars Velp B.V.
SponsorPortaal Mixed Hockey Club Oosterbeek.
De markt van commercieel vastgoed is continu in beweging. De taxateurs van DK Makelaars zijn ervaren en gespecialiseerde marktwaarnemers en hebben een uitstekend contact met de lokale en landelijke markt. DK Makelaars voert professionele taxaties uit ten behoeve van eigenaren/gebruikers, maar ook voor beleggers, financiers en projectontwikkelaars.
DK Makelaars ziet kansen door overname Franke uit Velp Vastgoedjournaal.nl.
DK Makelaars ziet kansen door overname Franke uit Velp. DK Makelaars ziet kansen door overname Franke uit Velp. DK Makelaars heeft het failliete Franke Makelaars uit Velp overgenomen. Met de doorstart is een gevestigde naam in de woningmakelaardij behouden gebleven. De activiteiten worden voorgezet vanuit de vestiging van DK dat gespecialiseerd is in bedrijfsonroerendgoed in Arnhem.

Contacteer ons